Inspectie

Contact

Rapenburg 33
7161 EB Neede

06-21580807


Info@loman-elektrotechniek.nl

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers. Zo hebt u de verplichting de elektrische installatie en elektrische arbeidsmiddelen in uw bedrijf periodiek te laten inspecteren. Loman elektrotechniek kan u hierbij van dienst zijn.

Inspecties en het installeren van elektrische laagspanningsinstallaties zijn noodzakelijk om de veiligheid van personen, levende have en bezittingen te kunnen beschermen. Deze bepalingen beschermen tegen gevaren en schade die kunnen ontstaan bij het te verwachten gebruik van elektrische installaties. Tevens staat dit borg voor een goede werking van deze installaties. (bron NEN1010)

 

Nieuwe elektrische installaties moeten worden geïnspecteerd voordat deze in bedrijf worden genomen (dit geld ook voor uitbreidingen en/of wijzigingen van bestaande elektrische installaties). Deze installaties moeten met regelmaat worden onderworpen aan een inspectie. Om een veilige bedrijfsvoering te kunnen garanderen is het ontdekken van gebreken bij elektrische installaties en/of arbeidsmiddelen essentieel. Hiervoor zijn regelmatige inspecties noodzakelijk. (bron 5.3.3.1)

 

 

Voor een veilige en betrouwbare installatie

Neem contact met ons op