Installatie

Contact

Rapenburg 33
7161 EB Neede

06-21580807


Info@loman-elektrotechniek.nl

Installaties zijn essentieel voor uw bedrijf en/of woning. Om alles goed te laten werken is er een veilig en betrouwbaar elektrotechnisch netwerk nodig. Loman Elektrotechniek ontwerpt, adviseert, installeert, onderhoud en inspecteert voor diverse opdrachtgevers.

 

Maatwerk en betrouwbaar installatie werk leveren is bij ons standaard. Met onze kennis en ervaring, ontwerpen en realiseren wij installaties waar u op kunt vertrouwen. Installaties die voldoen aan de geldende eisen en normen.

Loman is uw adres voor het installeren bij nieuwbouwproject, renovatie of verbouwing.  

Neem contact met ons op, bel 06 21 58 08 07 of mail info@loman-elektrotechniek.nl

 

 

Woningbouw en utiliteit

Bij het ontwerpen of het aanleggen van een totaal elektrische installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om nieuwbouwproject(en) of het verbouwen van bijvoorbeeld uw keuken. Maak uw wensen kenbaar zodat wij samen met u alle mogelijkheden kunnen doorlopen. Zo weet u exact waar u aan toe bent, dan zorgen wij voor het beste eindresultaat!

 

Naast het realiseren van de opdracht, denken we ook met u mee over toekomstige ontwikkelingen. Zo komt u later niet voor vervelende verassingen te staan.

Industrie

Als deskundig elektrotechnisch installatiebedrijf houden wij ons ook bezig met ontwerp en de aanleg van elektrotechnische installaties voor de industrie. Hierbij gaat het over installaties met grote vermogens. Denk bijvoorbeeld aan verdelers variërend van standaard groepenkasten tot laagspanningsverdelers tot 2500 Amp.

 

Ook bij de aansluiting van bijvoorbeeld trafostation voedingen of CNC machines komt erg veel kijken. Kabelberekeningen, voorschriften en uiteraard het aansluiten zelf. Het is zomaar een greep uit de handelingen die gedaan moeten worden. Wij kunnen u hierbij uitstekend tot dienst zijn.

Renovatie

Vaak ziet u in oudere woningen dat de elektrische installatie niet is aangepast aan de huidige moderne maatstaven. Met het oog op comfort en veiligheid kunnen wij ervoor zorgen dat de verouderde installatie vakkundig wordt aangepast en/of geheel vervangen.

Hierbij wordt de installatie uitgevoerd volgens de geldende normen, zodat u geen last krijgt van vervelende verrassingen in de toekomst. Uiteraard staat klanttevredenheid bij Loman installatietechniek centraal en gaan wij pas tevreden als alles naar wensen functioneert.

Neemt u gerust contact met ons op dan weet u snel of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Bel 06 21 58 08 07 of stuur een mail naar info@loman-elektrotechniek.nl

Voor een veilige en betrouwbare installatie

Neem contact met ons op